Om oss

Reidarsson.se startade 2004 med en agentur på hampaprodukter från Kanadensiska Manitoba Harvest. Idag arbetar vi med tillskott av livsnödvändiga vitaminer och mineraler samt kroppsvård utan miljögifter.

Produktsortimentet har utvecklats under åren, men vår passion är densamma:
Naturlig hälsa med rätt näring och mindre miljögifter!

Lite nostalgi, så här såg det ut år 2004:

Försäljningen av hampabaserade produkter är en hjärtefråga för oss. Insikten om hur mycket nyttigheter mänskligheten gått miste om i spåren av förbudet mot hampa både engagerar och aktiverar. Vi vill medverka till att återupprätta hampans rykte till den sanna bilden. Den moderna industrihampan är en fantastisk nyttoväxt som inte har någonting med droger att göra!

Om du inte blir hög på franskbröd så lär du inte bli det på hampafrön heller. Vallmons frö kan användas för tillverkning av opium, men det är naturligtvis inte den sorten man har på frukostbrödet.

Ibland misstänkliggörs människor som propagerar för hampan med påståenden om att de har en ”dold agenda” och egentligen bara vill legitimera narkotika. Vi hör inte dit. Vi har inte ens provat narkotika.

Däremot äter vi mycket hälsokost av hampa; frön, smör, pulver och olja. Vi är övertygade om att en hälsosammare kost är lösningen på många av dagens krämpor. I snabbmatens spår frodas fetma och sjukdomar. Hampamaten är raka motsatsen, den bidrar till ett sunt liv och gör din kropp starkare, utan gifter och tveksamma tillredningsprocesser.

Tänk om din mat kan vara din medicin? Tänk om resten av växten kan hjälpa oss ur oljeberoendet? Tänk om växthuseffekten går att stoppa? Tänk om…

Tänk om!

-Torbjörn Reidarsson

 

Juridisk information:

IT Reidarsson AB 556555-7252 Viby Postgård 4 590 17 Mantorp 0731-819 641